tisdag 16 mars 2010

Vårpirr...

Vårpirret har infunnit sig hos mig. Vårpirret har infunnit sig hos duvorna också för de har börjat pippa överallt. Runt omkring testar människor på den första latten utomhus bara för att det den senaste veckan har det varit soligt, ljus och vår i antågande.
Jag tycker det är väldigt skönt att den mörka årstiden går mot sitt slut och att den rikliga snötäcket äntligen börjar töa bort. Vi har haft vår beskärda del här i Göteborg men Gävle har nog drabbats värst av allt snöande. Insnöade Gävlebor, Hahaha, ok att det är tråkigt att sitta fast i en bil i ett dygn men Gävleborna har det nog inte så kul i vanliga fall heller. Tidningarna har denna vinter varit fulla av överlevnadstips för bilister som om de vore världens äventyrare bara för att de sitter i en bilkö. Göran Kropp har undervisat i överlevnad på nyheterna. ”Hur man överlever 1 vecka i en Volvo med bara försvarets lypsyl att äta”
Nästa vinter sätter jag mig aldrig i bilen utan Sherpas, två ton kexchoklad och zinkpasta. Alla som sett filmen Alive vet föresten att det enda som gäller i en riktig krissituation är en Jumboflaska med Heinz Ketchup….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar