måndag 29 mars 2010

3 saker....

215 miljoner till en okänd vinnare i Helsingborg. Jättekul! Kan ge mig fan på att han kommer att säga att allt ska bli som vanligt ändå. ”Jag ska jobba kvar i asbestfabriken men kanske måla om luckorna i köket och köpa nya sommardäck till Volvon” Så typiskt svenskt!
Lågvattenmärket ”Körslaget” fick mycket rubriker efter missen med röstningen i lördags. Att folk ens orkar bry sig om en massa avdankade artister i ett program som leds av Gry Forsell, förmodligen bara för at hon är billig. 52 åriga Niklas Strömstedts största bedrift måste vara att han varit gift och fått 2 barn med en flata. För att inte tala om Marie Picasso som tagit sitt efternamn efter sin hund. Man kan undra hur många andra artister som blev tillfrågade innan årets trötta körledare.
Det har varit mycket diskussioner om våldtäkt på sista tiden, både i norr och här i Götet där man daltar med en 22 årig blatte gangster som uppehåller sig illegalt i Sverige och bara kostar samhället massa pengar och lidande. Tycker det är sjukt att det nästan inte går att fälla folk för våldtäkt i det här landet. Tjejen måste riskera livet genom att slåss annars får hon skylla sig själv. Men hon får inte använda tårgas utan måste spöa 6 killar med bara händerna. Det är en jävla tur att inte krigsförbrytartribunalen ligger i Sverige för jag har svårt att tro att deras offer gjorde tillräckligt med motstånd för att det skulle kunna klassas som ett brott här i landet........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar