torsdag 5 november 2009

Sommarkille..

Under sommaren skaffar sig många tjejer en självständig och rasren sommarkille. Men de tänker inte på vilket stort ansvar det medför. När hösten och mörkret kommer så lämnas därför många sommarkillar vind för våg i sommarstugan. De söker sig till bebodda områden där de går runt och stryker, man kan faktiskt stöta på utsvultna och okastrerade sommarkillar överallt här i Göteborg. En del av dem har haft en tuff sommar De hamnade kanske hos en barnfamilj eller har lämnats ensamma på landet under långa stunder. Sådant sätter sina spår i psyket på en liten sommarkille för han kan bli både skygg och labil. En del är inte ens rumsrena utan går runt och skvätter inomhus.

En av dem träffade jag på häromdagen när han var i slagsmål med några andra sommarkillar. Efter fighten började vi prata, och han förklarade att han egentligen bara ville ha en trygg, mysig tjej som gav honom mat och närhet. Få jaga lite möss och en och annan kolrast. Toppa det sedan med han vill krypa upp i ett varmt knä och somna spinnande medan någon kliade honom på magen.
Föreslog då att han, som så många andra, helt sonika skriver annons med tuschpenna och sätter upp lappen den hos den lokala ICA handlaren med texten: ”Självupptagen, tilltufsad sommarkille söker bastant kvinna för samlag och dansk skalle"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar