måndag 2 november 2009

Morgondagens sköte...

En fantastisk Halloween helg är till ända och veckans första arbetsdag är över. Har varit både en bra helg med strålande höstväder och en bra arbetsdag.
Lillbåten ligger tryggt på land och efter att tömt den på draggar, rep, båtshakar, fiskegrejor och batteri var den färdig för sin vintersömn fram till nästa vår. Därefter letade jag i genom nästan varenda butik, och lyckades till slut införskaffa den sista pumpan som efter obetydligt mer än två timmars karvande fick det rätta Halloween utseendet.
Av någon konstig anledning hamnade jag även på en kattutsällning där ett par timmar tillbringades tillsammans med Siams-, Birma-, Ragdoll-, Abessienier och Ocikatter.
Jag reflekterade över att i princip varenda utställare var en medelålders kvinna med svartfärgat hår, tatuering och näspiercing samt den totala avsaknaden av kattpiss doft. Fina katter var det minsann. Och dyra. Mellan 6-12 papp för en raskatt, något mindre om den hade någon form av defekt som ett vitt öra eller olika färg på ögonen. Även i katternas värld finns det nämligen de som anser kosmetiskt defekta individer vara mindre värda. På fotbollsfronten var det dock dystert. De spelade ju så jävla dåligt att man blir rädd. Mängder av tillfällen och mer ribbor än på en Pride festival men det räckte ändå inte för Örgryte. Hörde som hastigast att arbetarlaget IFK också förlorade sin match mot AIK.
Veckans första arbetsdag var grym, med två bra affärer på de nya Advance modellerna vilket just nu firas med glas nummer 2 av en utsökt Ripasso medan jag undrar vad morgondagen har i sitt sköte......

1 kommentar:

  1. Vi får nog se om verkligen de där "advance" (skall ju självklart låta fräckt) modellerna verkligen är såååååååååååå bra som säljarna försöker trycka upp under näsan på oss. Inte förrän de kan stryka pappersmassan med stärkelse så kommer vi nog slippa besöken av de vita bilarna......

    SvaraRadera