lördag 29 maj 2010

Värd....

I år är Oslo värd för Eurovision Song Contest och Azerbajdzan ligger tydligen i Europa, även om det gränsar till Armenien, Iran, Georgien, Ryssland och Turkiet. Azerbajdzan är som bekant med i Eurovision Song Contest som går av stapeln i kväll. De var även med i Eurovision Dance Contest för ett par år sedan och skulle faktiskt till och med arrangera tävlingen förra året. Den blev uppskjuten på grund av för lågt deltagarintresse 2009. Likadant var det i år, ingen vill vara med så de fick skjuta på det till 2011.
Sverige är inte med i Eurovison för Anna Bergendal gick inte vidare från semifinalen. Det är tydligen första gången någonsin som Sverige inte är med vilket en del tycker är skandal.
Själv hävdade jag redan från början att de söta tjejerna i ”Timotej” borde ha skickats till Norge i stället för Annas trök ballad som inte var värd ett dugg.
Bryr mig inte överdrivet mycket vem som vinner för jag har precis ätit en grym middag och är inne på flaska nummer två av en sval "Georg Breuer Riesling Sauvage" (Art nr 5899) som däremot verkligen är värd sina 115 spänn…...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar