onsdag 12 maj 2010

Hockey VM...

Vad händer egentligen i hockey VM? Danmark har slagit både Finland och USA medan Norge slog Tjeckien. Satt och slötittade i soffan och lurade på varför det inte är några afrikanska nationer med i hockey VM. Afrika är ju en rätt stor kontinent med typ 1 miljard människor så man tycker ju att det borde finnas några ishallar där i alla fall. Som det är nu tror jag nämligen att hockey VM blir en storslam för den vita rasen.
Hockey VM är faktiskt värre än OS i Calgary. Där var det i alla fall med en stackars ugandier som aldrig hade sett snö och som plogade sig ner för backhoppet och slog sig halvt fördärvad.
Hollywood fick nys om det inträffade och skall göra en komedi med Eddie Murphy i alla rollerna, "Backhoppningsprofilen Eddie the Negro".
Sanna Kallur måste vara löpningens svar på Eddie the Eagle. En svenska som aldrig sett ett staket, ställer upp i OS i häcklöpning och slår ihjäl sig efter 3 meter. Det finns säkert en afrikansk filmversion av ”Cool Runnings”, fast om det svenska sprintlandslaget som ställde upp i OS. Zambezi Times skriver ”En galen men hjärtlig komedi om ett gäng vita eskimåer som tror att de kan springa fort. Med betyget 4 kalebasser är den väl värd en biokväll......”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar