måndag 7 mars 2011

Sport....

I helgen fick Sverige äntligen en ny kvinnlig stjärna i höjdhoppning när den okända Ebba Jungmark hastigt och lustigt tog ett EM brons! Kul men undrar hur länge hon kan fortsätta att prestera innan skador och skattefiffel sätter stopp för karriären och tvingar henne att flytta till Brasilien.
Sveriges genom tiderna bästa höjdhoppare, Patrik Sjöberg, bor numera i Brasilien och spenderar dagarna med att strosa runt på en strand Natal, långhårig och tatuerad. Han är väldigt lång och en del tvivlar på att Stefan Holm skulle kunna hoppa över honom om han ens tog sats från läktaren för han är ju bara typ 1,80. Patrik Sjöberg hoppade 1,95 stillastående, baklänges när han var 17 år. Med en cigg i mungipan, koks i snoken och en halvspecial i bakfickan.
Varje gång Stefan Holm hade hoppat ringde Sportnytt till Sjöberg som bara satt på en strand med sina smala solglasögon och en hora under varje arm och dissade Holm. Det är det som är så vackert med sport så numera spelar Holm fotboll i division 7, som för övrigt var det antal mål P-98:orna vann med över Landvetter i går…….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar