torsdag 10 mars 2011

Depp...

I går var det lika deprimerande trök väder som i dag. När det kom som mest regnblandad snö träffade jag en människa som förlorat allt och sådant kan ju oxå vara lite deprimerande.
En gång i tiden hade hon bra jobb med chefsbefattning, en fin bil, schysst lägenhet, en stor båt, en söt pojkvän och massa prylar. Sedan fick hon 1 miljon i kvarskatt.
Jag tyckte det var bra att hon fick det, för det hade hon ju inte innan. Hon var pank under sossarna, pank under moderaterna och nu var hon pank under SD. Hon är pank när det är kris och pank när det är bubblor. Jag föreslog att hon skulle börsnotera sig för så konjunkturokänslig är inte ens knarkhandeln. Hennes index har legat stilla sedan hon blev av med barnbidraget och flyttade hemifrån. Varför satsa på våghalsiga investeringar som Rysslandsfonder och guld när man kan satsa på henne som legat stabilt på botten sedan puberteten och lär ligga kvar där efter nästa istid. Det enda positiva som nyligen hänt henne var svaret på hennes Klamydia test….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar