tisdag 15 december 2009

Singel till slutet..

I dag talade jag med en kompis som beslutat sig vara singel resten av livet. Han skall aldrig bli sambo, skaffa barn eller familj. I stället skall han viga resten av sitt liv åt sig själv för han är färdig med tjejer. Det som förvånade mig mest var att han hade förlikat sig med den tanken. Sådana som han får kanske ändå bara olyckliga barn och försummade fruar som drivs till otrohet och sinnessjukdom så därför är det nog bäst att han skippar det där med tjejer.
Han hävdar att han fått gåvan att födas som vit man i västvärlden och vad man än tycker om den gruppen så är det de som bestämmer på den här planeten. Och då är det nämligen hans plikt att utnyttja det till max utan skuldkänslor och falsk ödmjukhet.
Vi är de enda som har varit på månen och kommer det hit några aliens från yttre rymden så kommer min kompis att stå som en vit gubbe och hälsa dem välkomna ”Så här ser vi ut på jorden! ja och så finns det några gula, svarta, bruna och röda också och några med tuttar i stället för snorre men bry Er inte om dem”
Jag påpekade att hela resonemanget kan spricka om de besökande rymdfararna är fientligt inställda kvinnor med överlägsna vapen. Han sa att han i så fall skulle stadga sig omedelbart, men så länge den här planetens kvinnor skriker så fort de ser en geting kommer han att vältra sig i sitt eget äckel tills han ligger i graven…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar