tisdag 24 februari 2009

Förnedrings Tv

De flesta människor verkar ha problem med att träffa en partner, en livskamrat eller om man så vill den rätte. En del annonserar i tidningen, raggar på krogen, flirtar på jobbet eller använder olika datingsiter. Blev precis sittande o titta på det nya förnedringsprogrammet ”Den rätte för Rosing”

Ett program som är förnedrande för huvudpersonen MEN framförallt för de presumtiva pojkvännerna. Efter programmet var nämligen hälften av kandidaterna uthängda för hela Sverige som ett gäng knarkande smygonanister med en medelålder på typ 23 år.
Det passar säkert Linda, för innan Fadde var hon ihop med flera yngre killar, bl.a med en 14 årig moppekille som precis fått en Yamaha DT. Förhållandet tog hastigt o lustigt slut när han åkte fast för snatteri o fick 2 månaders ungdomsvård.

Efter en stadig 2-årig utbildning på livsmedelslinjen i Västerås kom hon på att hon ville vara självständig och leva på sitt utseende. Fick barn supertidigt då hon är allergisk mot P-piller och glömmer att använda kondom. Var med Big Brother, blev tillsammans med Fadde, fixade tuttarna, Fadde åkte fast för misshandel, gjorde tuttarna ännu större samband med att hon gjorde slut med Fadde. Ena tutten sprack och Fadde kom från ingenstans och tröstade. Han tröstade så bra att de blev tillsammans igen. Fixade fejset, (läpparna bör dock göras om) Gjorde så småningom helt slut och tatuerade over Faddes namn med en Panter.
Fadde svarade med att Fadde betyder just Panter på något arabspråk varpå Linda kontrar i pressen med att halsbandet den har runt halsen iaf är ett Gucci halsband från Tradera. (och att hon tycker vatten är en väldigt bra uppfinning) Väl rytet !

Linda Rosing är ungefär lika viktig som en spårvagnsförare i mitt liv, ändå fastnade jag framför Tv´n. Allt hon gör och så fort hon visar sig blir det skriverier, ur det perspektivet måste hon vara ett grymt varumärke, lite som Sveriges svar på Paris Hilton, i den meningen att hon skapar rubriker.
Problemet är bara att till skillnad från Paris, känns allt som Linda gör smutsigt och taffligt.
Tror det beror på att det är stor skillnad mellan en miljardärska från Hollywood & en 31-åring wannabe från Västerås...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar